Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία  ΧΑΤΖΑΚΗΣ  Α.Ε.Ξ.Β.Ε, με έδρα τα Μάλια Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1990 από τον Γεώργιο Χατζάκη και από το 2000 μεταφέρθηκε στις νέες υπερσύγχρονες  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των βιομηχανικών πλυντηρίων, με κύριους πελάτες μας μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, παρέχοντας υπηρεσίες απορρύπανσης ιματισμού, καθώς και στην ενοικίαση αυτών. Σκοπός μας είναι τόσο η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας, όσο και η άριστη εξυπηρέτηση τους.

Διαθέτουμε ένα άρτια διαμορφωμένο χώρο τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες μας, παρέχουμε αυτοματοποιημένες υπηρεσίες πλυσίματος – στεγνώματος – σιδερώματος και εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας απαρτίζεται από υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρίας JENSEN, μίας εκ των κορυφαίων εταιριών μηχανημάτων πλυντηρίων, που έχει καταφέρει να αναπτύξει και να τελειοποιήσει υπερσύγχρονα τεχνολογικά και αξιόπιστα πρότυπα.

Με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή παραλαβή και παράδοση του ιματισμού των πελατών μας, η οποία γίνεται αποκλειστικά με καρότσια μεταφοράς ιματισμού τα οποία τηρούν τις προδιαγραφές κατά του covid (αποστείρωση).

Διαθέτουμε πιστοποιήσεις από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε για την προστασία της υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, για την διασφάλιση ποιότητας καθώς και για τον σεβασμό προς το περιβάλλον.  (ISO 45001 : 2018 ISO 9001 : 2015 – ISO 14001 : 2015 – COVID AWARE)

Παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας και στους στόχους μας δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε τις υπηρεσίες μας καλύτερες και επεκτείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αιχμής.

 

 

Κύλιση προς τα επάνω